olen sellainen ihminen joka lukee aina fiiliksen mukaan, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Nykyään kyllä luen enemmän ja koitan muutenkin löytää sellaisia asioita joita voin tehdä ilman että pitäisi nököttää koneella. Ajattelin melkein sulkeutua pois koneen maailmasta pois laskien niitä pakollisia pankki ja kela asioita joita nyt sattuu olemaan ja tehdä asioita,jotka on jääny viime aikana miun osalta vähemmälle huomiolle. Lukeminen on yksi niistä. Hyllyssä on ihan kiva pino lukemista odottamassa, tällä hetkellä kaksi on vielä lukematta tällä hetkellä ja huomenna toivottavasti saan lisää kirjoja siihen pinoon kun lähden käymään kirjastossa listan kanssa. Tarkoitus olis pyhittää tää jouluviikko lukemiselle,rentoutumiselle ja yhteiselle ajalle murun kanssa ennenkun hää lähtee reissuun. Sen minkä töiltä kerkeen. Mutta siis, kirjoista.

Nyt luen seuraavaa kirjaa: Abuelaish, Izzeldin: En suostu vihamaan; kirja kertoo Palestiinalaislääkäristä gazassa ja Israelissa, joka joutuu omakohtaisesti kokemaan ne kärsimykset jotka palestiinalaisalueiden miehitys sekä Israelin ja palestiinalaisten välinen sota siviiliväestölle on aiheuttanut. 

Täytyy myöntää että vaikka en juurikaan ole ennen perustanut tälläisista kirjoista, niin nykään jotenkin haluan avata miu silmiä ja nähdä mitä maailmalla oikeasti tapahtuu ja varsinkin kun joku on kirjoittanut omsta elämästään kirjan niin se jotenkin koskettaa minua aina.

Lukuvuoroa odottaa myös jo ennenpäänkin luettu kirja; Tuhat loistavaa aurinkoa jonka on kirjoittanut Khaled Hosseini. Kirja kertoo tytöstä joka on vain 15- vuotias kun hänet naitetaan itseään kolmekymmentä vuotta vanhemmalle miehelle ja millaisia haaveita tytöllä on uudesta elämästä ja kuinka haaveet sitten kaatuvat. Suosittelen.

Ja sitten siihen miu listaan jonka kanssa suunnistan huomenna kirjastoon:

Anna Perho: Anna palaa, elä omaa elämääsi älä muiden. Odotan innolla tämän kirjan lukemista.

Varhaiskasvatuksen käsikirja: Myös innolla odotan. Jotenkin haluan laajentaa miu näkemyksiä ja saada uusia näkökulmia :)

Valoa, valoa, valoa

Layla: Jari Tervo : Varmaan ensimmäinen Tervon kirja jonka tuun lukemaan.

Candace Bushnell: Sinkkuelämää-ensimmäinen kesä New Yorkissa: Yllätys ;)

Hormoni Dietti: Ei mitään käsitystä millanen kirja tää on ja iskeekö minuun,mutta mielenkiinnosta täytyy lukea, vaikka tarkotus ei olekkaan laihtua.

Sofi oksanen: Liian lyhyt hame. Oksasen kirjat on vaan hyviä.

Nyt tämä tyttö painuu lukemaan kirjaa ja nukkumaan,jotta huomenna jaksaa seikkailla kirjastossa työpäivä jälkeen.