Noniin työntäyteinen viikko ja myös lauantai on koettu, väsynyt mutta hyvin onnellinen fiilis on jääny ekasta työviikosta! :) Nyt siis kuten otsikosta voi päätellä on sunnuntai ja on myös vapaapäivä, hienoa siis. Tänään en oo kyllä saanu juurikaan mitään muuta aikaan.. muutaku vähän siivonnut yms. Huomenna pitäs jatkaa remppaa, jospa nyt vihdoin sais ne tapetit seinäille ja kämpän näyttämään kämpältä.. Huoh, sitä odotellessa. Toivottavasti kohta sais myös muut tavarat paikalleen, jotta tää näyttäis kodilta jossa asun. Mutta eiköhän se jossain vaiheessa ala näyttämään siltä, hiljaa hyvä tulee.

Pitää jossainvaiheessa taas vähän kierrellä kirpputoreja, jos sieltä löytyis jotain kivoja sisustukseen sopivaa. Viimeeksi löysin ihanan mustavalkoisen taulun, joka tulee varmasti koristamaan tämänkin kodin seinää. Paikasta voin sitten kiistellä rakkaan avokin kanssa. <3

Tässä juuri pohdin illan suunnitelmia.. Eipä niitä kyllä oikein kauan tarvii pohtia. Se on sinkkuelämää 2 elokuva ja murun tekemä loistava ruoka, nam. Oon kyllä onnekas ku miu mies on hyvä kokki. :)

Nyt vois taas syventyä hetkeki koulutöiden pariin ja ootella ruuan valmistumista.

palataan taas

-prinsessa