Aattelin tässä myös alkaa lisäilemään tänne miu blogiin miu mielipiteitä kirjoista, jotka oon lukenut. Tykkään lukea, mutta täytyy tunnustaa etten ole kovinkaan hyvä löytämään uutuuskirjoja. Kirjastoonkin on kivempi mennä valmiin kirjalistan kanssa, kuin etsiä "sokkona" kirjoja hyllystä..

 

Lainasin eilen kirjan nimeltä Vaiennettu Anna. Kirja kertoo Annasta, jonka isäpuoli käyttää häntä hyväkseen ja kuinka oma isä tekee itsemurhan. Vaikka kirja käsittelee todella vaikeaa ja jopa sellaista asiaa, mistä ei puhuta niin miusta kirja ei ole sellainen " hyi oksennan" kun luen kirjaa. Vaan se on todella hyvin kirjoitettu tarina siitä mistä ei puhuta. Välillä lukiessani tota kirjaa miule tuli kyllä sellanen pahaolo, mutta kyllähän se meni ohi. Vaikka kirja käsitteleekin todella vaikeaa asiaa eikä ole varmasti "kivan iltalukemisen" listalla,niin suosittelen. Tarina osaa viedä mukanaan.

Nyt luettavana on linnunradan käsikirja liftareille, joka vissiin löytyy myös jostain Suomalaisten tekemältä listalta. Listassa on sellaisia kirjoja, jotka ihmisten pitäisi lukea ennen kuolemaansa. Kirjoja on sata kappaletta. Ainakin omalla kohdallani taitaisi muutama jäädä lukematta, vain ja ainoastaan sen takia, koska kirjan nimi ei sytytä minua. Outoa kyllä kirjan nimen pitää jollakin tavalla saada minut sellaiseen olotilaan että voisin kyseisen kirjan lukea.

Mutta takaisin tuohon kirjaan, joka nyt miulla on lukuvuorossa. Alku ei ainakaan vielä miuta vakuuttanut. Täytyy kyllä myöntää että miula oli jotain odotuksia kirjaa kohtaan, toivottavasti kirja lunastaa miu pienet odotukset jotka olen asettanut kirjaa kohtaa, niin lunastuu.

Lainasin myös pari muuta kirjaa äsken mainittuiden lisäksi. Yksi teos, joka odottaa lukuvuoroaan ja johon en varmaan kyllästy on Pikku prinssi. En voi vaan kyllästyä tuohon koskaan. En koskaan.

Pikku naisia kirja on niitä kirjoja jotka miu piti jo lukee paljon nuorempana,mutta  en sit koskaan lukenut. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai mitä toverit?

Nyt tää tyttö painuu tekemänä lihaskunnon loppuu ja sen jälkeen painuu sänkyyn lukemaan linnunradan käsikirja liftareille kirjaa, ja toivon että tykästyisin siihen.