Tää on tää fiilis, kun kaikki on vaan yksinkertaisesti hyvin. Ei siihen mitään ihmettä ole vaadittu, eräiden juttujen ymmärtäminen, vaikka siihen menikin jonkin aikaa,mutta parempi myöhänä kun ei milloinkaan. :)

Yksi sana nousee näissi fiiliksissä vahvavasti mieleen. Se on luottamus. Luottamus on ainakin omalla kohdalla sellanen asia, että se vaan pitää olla kunnossa parisuhteessa. Ainakin itellä on tosi paljon helmpompi olo, ku tiiän että voin luottaa tuohon mieheen satasella. Muistan hyvin kyllä ne ajat kun ite voin tosi pahoin ja itsetunto oli ihan nollassa. Kävin armotonta vertailua muita kohtaan. Aina löysin itseni sieltä ihan listan hänniltä, koska miussahan ei ollu mitään hyvää. Kroppakin tuntu tosi vieraalta ja oikeestaan vihasin omaa kroppaani ja kokojan kelasin vaan päässäni että "kaikki muut naiset on minuu kauniimpia, joten ei mikään ihme jos mies jättää / pettää" Jo oikeestaan pelkkä tuo ajattelu saa miut voimaan viel vähän pahoin, mutta onneksi oon päässy noista ajatuksista yli. Voitte kuvitella varmaan että mitä tollanen miu ajatusmaailma teki suhteelle. Ei mitään hyvää, ei todellakaan. Mutta edelleen ollaan saman hemmon kaa yhdessä<3 Suuri kiitos vaan hänelle että hää on kestänyt minuu koko sen ajan ku miula on ollu paska olo. Mutta nyt kaikki on hyvin. Itsetunto on kunnossa eikä kroppakaan enää okseta minuu. Oikeestaan se on aika kiva, ja treenaamisella ja yleisesti liikkumisella on ollu suuri vaikutus miun itsetunnon parantumiseen. Tietty piti käydä vähän juttelemassa erilaisten ihmisten kanssa siitä, että mikä miussa onkaan vikana, miksi miusta tuntuu tälläseltä ku tuntuu. Miksen kelpaa itelleni? Pitkään tossa parantumisessa meni,mutta nyt olen kunnossa. Kilojakin on tullut ihan kivasti lisää, saisi tulla vielä pari kiloa lisää,niin olisin tyytyväinen. :)

 

Luoten myös siihen että ei tää homma oo yksin miu käsissä, kyllä toi Iskä tuol ylhääl taitaa vähän kattoa miu perään.

 

On muuten siisti fiilis,ku oikeesti tajuaa että se toinen rakastaa minuu just tälläsenä ku olen,eikä se oo lähössä minnekkään siitä miu viereltä. <3