Oon niin syysihminen. Rakastan sitä hieman viileetä keliä, ja sitä pientä viimaa jonka voi tuntea ku käy koiran kanssa lenkillä. En olis kyllä uskonut että mie olisin jotnkin syysihminen,mutta kai ne ajatukset ja olotilat voi muuttua kun ikää tulee lisää. Ainut miinuspuoli ässä syksyssä on ollut se, että  sain syysflunssan. Osaksi kiitos kuuluu mussulle,joka oli ensin kipeä. Mutta nyt on ainakin hyvä syy juoda paljon teetä ja löhötä sängyssä koko päivän lukien jotain hyvää kirjaa. Pitänee kohta kaivaa tuolta laatikosta muutamat tuikut ja laittaa ne palamaan, jotenkin se vaan luo ihanaa tunnelmaa.

 

Mutta näistä syksy hehkutuksista nyt vähän muuhun hehkutukseen. Nimittäin ens kuun alussa mie ja muru lähetään viikoksi amsterdamiin. Tätä matkaa on niin odotettu. <3 Viikko vain meille. :) Tekee kyllä tosi hyvää, ku kokoajan jompikumpi on ollut töissä. Ensin kummatkin,sit mie ja nyt mies. Mie tässä kauhisteen sitä paparimäärää mikä pitää toimittaa työkkäriin ja kelaan että voi saada rahaa.. Mutta enköhän mie selviä jotenkin.

 

Tänään kävin myös vähän ostoksilla,koska miu entinen käsilaukku päätti sanoa sopimuksen irti,niin piti käydä uusi hankkimassa. Yksi ehto laukulla oli vain,sen pitää mennä olan yli. En tiiä miks tykkään sellasista laukuista. :) mutta vähän aikaa ku kiertelin niin löysin sittarista sellasen laukun, ei oo ihan sellanen mihin oon tottunut,mutta sellanen kiva, ja uudenlainen. Ja makso vaan 15 euroa! :) Lähtöhinta oli 35 euroa. :D Olen onnellinen uuden laukun omistaja! :D

kuvia amsterdamista kyllä tulen varmaan laittamaan, kohan ensin päästään reissuun.. Kauhee ikävä jo koko paikkaa..

Alan laskemaan päiviä..