Eilinen työpäivä oli henkisesti aika rankka. Ehkä juuri siitä kun herkistyy tietyissä tilanteissa niin tajuaa että tekee juuri oikeaa työtä. En oo koskaan herkistynyt samalla tavalla kyseissä työssä vaikka oonkin ollut jo jonkinaikaa. Mutta ehkä vaan eilen ol jotenkin herkempi olotila ja luulen että myös väsymyksellä oli jotain osuutta asiaan,olihan jo perjantai. Mutta nyt alkaa olemaan jo voimat normaalit ja maanantaina oon valmis uuteen työviikkoon täydellä energialla. :)

Mietin tässä että miten jotkut ihmiset voivat olla jotenkin niin suoria,että tulee kysymään ihan vieraalta ihmiseltä että "oletko raskaana, kun oot muuten niin hoikka,mutta toi sun maha on tollanen" Meinas pikkasen tulla itku ja jos ei olisi ollut lapsia paikalla niin olisin luultavasti vastannut kyseiselle ihmisille aika rumasti. Mutta toivottavasti kyseinen ihminen ymmärtää ensi kerralla olla kysymättä tuollaisia.. Varsinkaan kun ei tunneta millään tavalla. huh huh että rasittaa. Mutta ehkä tästäkin on jotenkin selvitty.

Ja tää on 7 päivä ku en oo polttanu yhtään tupakkaa, voin kertoa että miula on aivan loistava olotila,vaikka välillä pienet niksat saattaa iskeä..

Nyt tää neiti aurinkoinen lähtee herättelemään yhtä unikekoa ja taitaa suunnata koiran kanssa lenkille tuonne ihanaan keliin. :)