Ihanan hiljainen aamu,kaikki muut talossa olijat nukkuvat vielä. Ainoastaan mie oon ollu hereillä reilun tunnin. Minkäs sille mahtaa, että sattuu illalla nukahtamaan aikaisemmin kuin muut? Ei voi minkään.. Nuorempana miuta olis suoraan sanottuna ärsyttänyt olla hereillä näin aikasteen,mutta ei enää. Nykyään ajattelen vain että on kiva kun koko päivä ei mee ihan hukkaan. :) Tänään olis ohjelmassa ainakin pyykin pesua ja vähän siivoilua.. Lenkillekkin olis tarkotus suunnata ja vähän treenailla, mutta muuten otan kyllä aika rennosti ja kuuntelen musiikkia ja luen kirjoja ja saatan jopa vähän piirrellä,en tiedä vielä :)

Ainut miinuspuoli tässä sunnuntaissa on se, että jonkunlainen flunssa tauti alkaa vissiin iskee minuu taas.. Johan tässä taisin pari viikkoa olla terve.. huoh. No pitää vaan juoda kuumaa lääkejuomaa ja toivoa ettei tää mee pahemmaksi.

Huomenna olis tarkotus lähteä kiertämään kirpputoreja jospa sieltä löytyis jotain kivaa, vaatekaappini sisältö kaipaa nimittäin jonkunasteista uusimista, mutta saa nähä että löytyykö mitään kivaa.

Enää vajaa pariviikkoa niin on joulu. Miten tää aika menee näin nopeesti,vastahan oli kesä? Joulu on kyllä ihanaa aikaa, saa syödä pljon hyvää ruokaa a saan viettää aikaa miu läheisten kanssa. Kerrankin kokoonnutaan perheen kanssa samaan aikaan syömään ja viettämään aikaan. Vaikka tuollainen yhdessä syöminen kuulostaa tosi pieneltä asialta,mutta miulle se on iso asia. Se merkkaa tosi paljon. Aattoa siis odotellessa<3

Nyt voisin hörpätä kahvin loppuun ja mennä laittamaan pyykit koneeseen niin sais aloitettua jonkun tän päivän hommista ainakin. :)