Otsikko kertoo todella paljon miun olotilasta, joka on todella hyvä. Kaikki alkaa vaan sujumaan pikkuhiljaa, vaikka välillä näyttikin tosi synkältä, mut nyt kaikki on todella hyvin. En oikein tiiä että mistä tää olotila tulee, mutta luulen että alan pikkuhiljaa olemaan kunnossa. Alkaa vaan elämä näyttäytymään taas pikkasen kirkaampana. :) Mutta minkäs sille mahtaa,kun menee hyvin. :) Avoliitossa kaikki on hyvin ja miula on sellasia ihmisiä ympärillä jotka oikeesti välittää miusta. On vaan aika jättää sellaset tyhmät ihmiset taakse ja jatkaa elämää näin. Mutta olen tyytyväinen, en voi muuta sanoa. :) Elämässä on vaan kaikki hyvin, eikä sitä voi nyt oikein liikaa korostaa.. :) 

 
Miu elämä on liian vaaleanpunaista,mutta se mitään haittaa.. <3
 
Tää elämä on vaan tällä hetkellä niin ihanaa, kun vihdoinkin alkaa paistaa aurinko,vaikka vähän aikaa sitten en ees uskonut sitä.. Mutta suuri kiitos kuuluu miu perheelle, miu lähimmille ystäville ja tietty ihanalle avokille, joka on jaksanu minuu kohta 2.- vuotta,vaikka välillä oon tosi maassa. 
 
Keskiviikkona pääsee ratsastamaan, ehkä joku päivä tänne ilmestyy myös kuvia siitä miltä mie sielä hevosen selässä näytän. 
 
Nyt tää vaaleanpuinaisessa maailmassa elävä prinsessa menee nukkumaan.. Ja taidan pukea punaisen hupparin huomenna päälle, jahka miula vielä on se.. Eräs kaveri, joka myös saattaa lukea tätä kirjotusta,niin muistaa varmasti myös sen ajan ku mie vihasin punasta :D Se oli joskus sitä ylä-aste aikaa :D