Noniin. Nyt on kulunut 3 kuukautta siitä kun värjäsin viimosen kerran miun hiukset. :) Tarkoituksena on nähdä,että millaiset hiukset miula oikeestaan on ja onkohan mahdollista ees palauttaa alkuperäisiä hiuksia sillä että lopettaa vaan värjäämisen. Tulos pelottaa kyllä aika paljon, koska oon värjänny 8 vuotta pääsäännöllisesti tummaksi.Välillä on tietysti käyty jossain oranssissa,punaisessa,liilassa yms.. Ja pari kertaa on tehty värinpoisto,jota en suosittele kylläkään.

Alkaa pikkuhiljaa tulla näkyviin vaaleita hiuksia, ja täytyy myöntää että kaiken pelon keskellä,joka liittyy tähän operaatioon niin oon ehkä pikkasen ilonen tästä ja saatan jopa tykätä miu aidoista hiuksista. :)

Tarkoituksena olis kattoa ainakin vuosi että mihin suuntaan nää miu hiukset kehittyy tässä vuoden aikana,mutta nyt oon jo huomannu yhden tosi hyvän jutun. Miun hiukset on vähän paremmassa kunnossa,kun lakkasin niiden rasittamisen.

Seuraavaksi tää prinsessa menee ettimään sakset ja naksaa latvoista vähän pois. :D Tulos voi olla mielenkiintoinen,mutta latvat on vaan surkeassa kunnossa.. :/

No ehkä nää miu hiukset joku päivä on taas kunnossa,tuloksia odotelessa :)