Tästä joulusta tuli sitten aika erillainen kun pari joulua sitten. Muru lähti ulkomaille ja on vielä uudenvuoden sielä, joten vähän haikeena on menny tämä joulu. Toisaalta oon saanu nyt aikaa keskittyä miu perheeseen ja vain olla. On tullu luettua aika paljon ja innostuin tekemään ristikoita sekä krptoja,mukavaa ajanvietettä täytyy kyllä myöntää. 

Tällä hetkellä on kyllä aika haikea olotila ja ikävä painaa kokoajan,mutta onneksi viikko menee nopeasti töissä ja viikonloppu tulee nopeasti ja sitten muru tuleekin jo kotiin. On outoa olla erossa kun ei olla oltu yli vuoteen yhtään yötä erossa,mutta uskon että tämä tekee vain hyvää meidän suhteelle. Toisaalta taas muistan kuinka paljon ikävä painoi silloin kun opiskelin vielä toiselle paikkakunnalla. Tälläistä olotilaa ei ole kiva tuntea,mutta toisaalta sitten taas tajuaa kuinka paljon mie häntä rakastan. 

Huomenna töihin sitten,uskon että päivien täyttyminen töissä,koiran kanssa lenkkeily sekä treenaaminen tekee hyvää tälläisen rentoilun jälkeen. Ehkä huominen on jo helpompi ja tällänen ikävän puuska menee ohi. 

Mutta joulu on silti ollut mahtava, ja joulupäivänä tuli myös käytyä aamulla kirkossa,teki tosi hyvää ja mieli rauhoittui kummasti.