Jipii, miula on vaan niin energinen olotila, että huh huh. Aamulla jo siivosin ja nyt pakerran koulutöitä,siinä toivossa että tänään saisin valmiiksi sen ja saisin palautettua! Johan se on roikkunut monta kuukautta odottamassa tämän neitokaisen inspiraatiota! :D Mutta nyt se päivä on vihdoin koittanut. :)

Vaatekaapin siivous olisi edessä, pitäisi vähän katsella että mitkä vaatteett joutaa pois(vanhempien varastoon) jotta saisin vähän päivitettyä miu tyyliä enemmän ittseni näköseksi. Odottelen siis tuota kauppareissua jo innolla ja avopuoliso suurella kauhulla. :) Mutta uskon,että löydän varmasti jotain kivaa itelleni, pitkästä aikaa.

Tänään voisi ehkä vähän askarrella koruja ja laittaa seinää uuteen uskoon. Illalla voisin syventyä täydellisten naisten epätäydelliseen maailmaan ja olla hetken jossakin muualla kuin täällä.

 

Huhtikuussa ilmeisesti Amsterdamiin, jes! Pääsee takasin sinne, oon oottanut tätä niin kauan!! <3 Ikävä niitä kahviloita ja kaikkea sitä mitä se kaupounki miule on antanut.