Voisin ajella itteni vaikka kaljuksi, just sellanen fiilis.. Tuntuu että miu hiukset tippuu päästä,tein mie mitä tahansa.. Ekaksi päätin etten värjää ollenkaan markettien hiusväreillä,vaan kävelen luontaistuote kauppaan ostamaan värin jos sellaisen tahdon. Ja tahdonhan mie. Unelmana on että joku päivä miula on punaset pitkät hiukset jotka on sileet. Enkä tälläsiä tummia takkuisia hiuksia, joihin ei auta mikään.. :/ Nää vaan tippuu päästä. Vaikka käytän mitä lie ihmeen kampaamon tuotteita. No huoh, ehkä vaan en käytä enää shampoota. Sitä on kehuttu paljon, joten taidan kokeilla sitä. Pelkään vaan että miltä miu hiukset tulee näyttää.. Pidän pipoa varmaan tosi paljon,mutta jos miu hiukset kerta voi paremmin silleen,niin mitäpä en tekis miu hiusten eteen? Nyt joku tietty luulee etten ollenkaan pese miu hiuksia,mutta asia ei oo niin. Vaan pesen ne kuumalla vedellä ja ruokasooda seoksella. Sen pitäs tehota,mutta saa nähä. Pitää katella pari viikkoa että onko miu hiukset paremmat vai onko niitä ollenkaan. Jännityksellä odotan.

Kohta pitäisi mennä nukkumaan, koska huomenna on työpäivä. :) Ainii. Niistä yötiloista,jossa olin töissä la-su. Ne meni loistavasti! Oli tosi kivaa ja nautin suuresti vaikka vuoro oli todella pitkä. Kyllä uni tuli nopeesti aamulla kun pääsi oman murun viereen nukkumaan. :)

Pitäisi vähän tässä väsätä vähän koulujuttuja eteenpäin ja tutustua life-luontaistuote kaupan valikoimaan, jospa se hiusväri löytyisi.